Project Description

Les/els alumnes de 5è i 6è han combinat els conceptes de programació i robòtica de una lliçó de Code for All Kids amb el procés de construcció d’un robot i la creació d’una presentació feta amb Microsoft Powerpoint.
Han començat amb els conceptes bàsics de com es projecta la fabricació d’un robot i la importància del reciclatge per preservar els recursos naturals i millorar la nostra qualitat de vida. Per això han fet un plànol de projecte i desprès han construït els seus robots fets principalment amb materials reciclats.
Desprès han après les característiques més importants de Microsoft Powerpoint. Aquest programa permet fer presentacions i està inclòs en suite Microsoft Office 365 ProPlus. Tots els alumnes de la nostra escola tenen dret a una llicencia d’aquesta suite durant els temps que cursen estudis en el nostre centre. Això permet que puguin instal·lar-la a ordinadors i dispositius mòbils a casa i a l’escola.
Finalment han presentat la feina feta explicant que voldrien que fes el seu robot, quins materials havien fet servir i el detalls del procés de construcció.
El resultat? Millor accediu a l’àlbum fotogràfic que hem fet perquè és espectacular!

Àlbum fotogràfic